Behandlinger

Balayage – hårfarvning

Du har helt sikkert hørt ordet balayage. Hos Frisør Sødal tilbyder vi selvfølgelig også den populære hårfarvningstrend balayage. Men hvad er balayage egentlig?

Hvad er balayage?

Balayage er en populær hårfarveteknik, der skaber naturlige og solkysset udseende. Det er en teknik, hvor farven påføres i fri hånd, og det giver håret et mere naturligt udseende end traditionelle metoder til farvning af hår.

Hvordan laves balayage? 

Når vi laver balayage, anvender vi farven på håret i en vandret bevægelse i stedet for at benytte folie eller en kam. Dette skaber et mere naturligt og gradueret udseende, da farven er mere koncentreret på spidserne og svagere ved hårrødderne.

Denne teknik kan anvendes til at opnå mange forskellige looks, lige fra diskrete naturlige nuancer til mere dristige og intense farver.

 

Vi opnår den absolutte bedste behandling for DIG, ved at du sender os en beskrivelse af dit ønskehår via privat besked på vores Instagram, frisør sødal eller på mail: love2yourhair1@gmail.com

 

Send os et billede af dit nuværende hår, og hvis du har et billede af det du ønsker( her finder de fleste noget fra google) så send det meget gerne også.

 

HVIS DU BOOKER UDEN AT HAVE TALT MED OS INDEN, SÅ KAN VI DESVÆRRE IKKE GARANTERE DIG, AT DER ER TID TIL DEN ØNSKEDE FARVEFORVANDLING, MEN VI GØR SELVFØLELIG VORES BEDSTE, og derfor opfordre vi DIG til at sende os billeder eller give et kald.

 

Vi skræddersyr så din farvebehandling, og vender tilbage til dig med hvilken behandling du så skal booke. ( du kan også ringe og aftale et hurtigt kig på dit hår).
på denne måde sikrer vi, at du får den nødvendige tid til dit drømmehår.

 

Vi glæder os til at se dig og udføre din næste farveforvandling

Balayage

Vil du vide mere om den populære hårtrend?

Gylden balayage lavet hos frisør sødal

Hvorfor er balayage så populært?

Balayage har vundet stor popularitet på grund af dets naturlige look og alsidighed.

Det fremstår naturligt og passer godt til både kort og langt hår, samtidig med at det kan anvendes til at dække grå hår.

Balayage er desuden en teknik, der kræver mindre vedligeholdelse sammenlignet med traditionelle farvemetoder, eftersom farven er mere gradueret og ikke nødvendiggør hyppige touch-ups.

Hvorfor få lavet balayage?

Ønsker du et naturligt og solkysset look, kan du med fordel overveje at få lavet balayage. Det er en fremragende metode til at fremhæve dit ansigt og din personlighed.

Balayage kræver minimal vedligeholdelse, og du har endda mulighed for at farve dit hår igen senere, hvis du ønsker at eksperimentere med en anden farve eller stil.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå det smukke, solkysset look, der passer perfekt til din personlighed og stil.

Alt om vores kunders favoritter

Balayage

Balayage giver naturlige farvedimensioner i håret, lige som solen ville have lysnet det!

Luksus og wellness klip

Hårvask, hovedbundsmassage, klipning og styling, bryn og vipper. Dét er ren selvforkælelse!

Det siger vores kunder om os

Jeg kunne ikke få tid hos min vanlige frisør, så bookede tid hos Malia. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. Jeg er fuldt tilfreds med mit hår (og jeg erikke så nem at stille tilfreds på det punkt).

Line

Jeg kan varmt anbefale Frisør Sødal. Malia er super professionel, og jeg er altid meget tilfreds med hendes klipninger. I dag blev jeg klippet af hendes elev, Mathilde. Det var en rigtig god oplevelse, og klipningen blev lige, som jeg ville have den. I kan roligt lade eleven klipper Jer. Malia er lige ved hånden, hvis hun har spørgsmål.

Anne

Super dygtig og iderig frisør klipper krøllet hår fantastisk. Altid god vejledning og forslag til fornyelse.. Stor anbefaling herfra. 

Louise

Sidder du inde med spørgsmål?

Skriv til Frisør Sødal her

Hos os kan du sende os en mail, så du kan vise os dit hår og sende et billede af det du drømmer om. Vi kalder det en skræddersyet behandling. På denne måde sikrer du dig, at vi har tid til den farveforvandling, du drømmer om.

Kontakt meget gerne salonen omkring dit ønske, så vi kan skræddersy din behandling og oplyse din pris, og den tid behandlingen vil vare.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores behandlinger

Vi udfører alle former for farve- og klippebehandlinger til både herrer, damer og børn.

Se vores priser

Her finder du oversigten over alle vores behandlinger med tilhørende priser.

Book tid online

Du kan booke tider døgnet rundt via min onlinebooking. Vi glæder os til at se dig i salonen!

Kontakt Frisør Sødal

Kontakt meget gerne salonen omkring dit ønske, så vi kan skræddersy din behandling. Vi glæder os til at høre fra dig!