Behandlinger

Herreklip 

Hos Frisør Sødal tilbyder vi herreklip. Vores herreklip fokuserer på præcision og stil. Vi lægger stor vægt på at forstå dine ønsker og behov og sikre, at den valgte frisure passer perfekt til din personlighed og stil. Vi anvender både saks og maskine efter behov for at opnå det ønskede resultat og efterlade dig med en skarp og velplejet klipning.  

Herreklip til alle hårtyper

I vores salon i Høng tilbyder vi en bred vifte af herreklipbehandlinger, der er skræddersyet til at imødekomme dine individuelle behov og ønsker. Uanset om du har kort hår, langt hår eller har brug for rådgivning og styling af din herrefrisure, er vi her for at hjælpe dig med at opnå det look, der passer bedst til dig. Vi står klar til at rådgive dig og levere den perfekte herreklip, uanset din hårtype eller præferencer.

Vores tjenester inkluderer også farveopfriskning, skægklip og en luksuriøs spaoplevelse med hovedbundsmassage og kurbehandling. Uanset hvilken herreklipbehandling du vælger hos Frisør Sødal, kan du være sikker på, at vores mål altid er at levere en skræddersyet service, der efterlader dig forfrisket, velplejet og fuldt tilfreds med resultatet.

Det siger vores kunder om os

Jeg kunne ikke få tid hos min vanlige frisør, så bookede tid hos Malia. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. Jeg er fuldt tilfreds med mit hår (og jeg erikke så nem at stille tilfreds på det punkt).

Line

Jeg kan varmt anbefale Frisør Sødal. Malia er super professionel, og jeg er altid meget tilfreds med hendes klipninger. I dag blev jeg klippet af hendes elev, Mathilde. Det var en rigtig god oplevelse, og klipningen blev lige, som jeg ville have den. I kan roligt lade eleven klipper Jer. Malia er lige ved hånden, hvis hun har spørgsmål.

Anne

Super dygtig og iderig frisør klipper krøllet hår fantastisk. Altid god vejledning og forslag til fornyelse.. Stor anbefaling herfra. 

Louise

Sidder du inde med spørgsmål?

Skriv til Frisør Sødal her

Hos os kan du sende os en mail, så du kan vise os dit hår og sende et billede af det du drømmer om. Vi kalder det en skræddersyet behandling. På denne måde sikrer du dig, at vi har tid til den farveforvandling, du drømmer om.

Kontakt meget gerne salonen omkring dit ønske, så vi kan skræddersy din behandling og oplyse din pris, og den tid behandlingen vil vare.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Behandlinger

Se alle vores mest almindelige behandlinger her!

Book tid online

Du kan booke tider døgnet rundt via min onlinebooking. Vi glæder os til at se dig i salonen!

Kontakt Frisør Sødal

Kontakt meget gerne salonen omkring dit ønske, så vi kan skræddersy din behandling. Vi glæder os til at høre fra dig!