Behandlinger

Negletekniker

Udover vores frisørydelser tilbyder vi hos Frisør Sødal også en række negleydelser, der vil forvandle dine negle til smukke, holdbare kunstværker. Vores dygtige negletekniker, Andrea, kan opfylde ethvert ønske til negleelskere med en bred vifte af teknikker og behandlinger.

Neglebehandlinger

Andrea er ekspert inden for negledesign og kan udføre alt fra enkle, elegante manicurer til avancerede forlængelser og dekorationer. Uanset om du ønsker at styrke dine naturnegle med en langvarig gelpolish, få forlænget dine negle med akrylgele og tilføje et unikt design eller blot have dine naturnegle forstærket og dekoreret, så er vi her for at opfylde dine ønsker.

Vores neglebehandlinger inkluderer stærk og holdbar neglelak på naturneglene ved brug af gelpolish, der sikrer et smukt resultat, der holder i lang tid. Vi tilbyder også forlængelse med akrylgele samt designmuligheder, hvor du kan tilføje detaljer og mønstre for at skabe unikke negle. For dem, der ønsker at styrke deres naturnegle og samtidig tilføje et æstetisk touch, tilbyder vi forstærkning af naturnegle med forskellige designmuligheder.

Vores negleydelser inkluderer også opfyldning af neglelængder, aftagning af neglelak samt manicure.

 

Book din næste neglebehandling hos os

Book din tid hos os i dag enten online eller ved at ringe til os for yderligere information om vores negleydelser og priser.

Det siger vores kunder om os

Jeg kunne ikke få tid hos min vanlige frisør, så bookede tid hos Malia. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. Jeg er fuldt tilfreds med mit hår (og jeg erikke så nem at stille tilfreds på det punkt).

Line

Jeg kan varmt anbefale Frisør Sødal. Malia er super professionel, og jeg er altid meget tilfreds med hendes klipninger. I dag blev jeg klippet af hendes elev, Mathilde. Det var en rigtig god oplevelse, og klipningen blev lige, som jeg ville have den. I kan roligt lade eleven klipper Jer. Malia er lige ved hånden, hvis hun har spørgsmål.

Anne

Super dygtig og iderig frisør klipper krøllet hår fantastisk. Altid god vejledning og forslag til fornyelse.. Stor anbefaling herfra. 

Louise

Sidder du inde med spørgsmål?

Skriv til Frisør Sødal her

Hos os kan du sende os en mail, så du kan vise os dit hår og sende et billede af det du drømmer om. Vi kalder det en skræddersyet behandling. På denne måde sikrer du dig, at vi har tid til den farveforvandling, du drømmer om.

Kontakt meget gerne salonen omkring dit ønske, så vi kan skræddersy din behandling og oplyse din pris, og den tid behandlingen vil vare.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores behandlinger

Vi udfører alle former for farve- og klippebehandlinger til både herrer, damer og børn.

Se vores priser

Her finder du oversigten over alle vores behandlinger med tilhørende priser.

Book tid online

Du kan booke tider døgnet rundt via min onlinebooking. Vi glæder os til at se dig i salonen!

Kontakt Frisør Sødal

Kontakt meget gerne salonen omkring dit ønske, så vi kan skræddersy din behandling. Vi glæder os til at høre fra dig!