Behandlinger

Styling og håropsætning

Hos Frisør Sødal tilbyder vi styling og håropsætninger til enhver særlig begivenhed. Vores dygtige frisører står klar til at skabe den perfekte frisure, der passer til netop dit ønske og behov.

Vask og styling

Vask og styling er ideel, når du ønsker en føntørret frisure, der holder hele dagen. Denne behandling er særligt velegnet til kort hår, hvor vi med professionelle produkter og teknikker skaber et flot og holdbart resultat.

Hollywood waves

Til en aften i byen eller en festlig begivenhed kan du forkæle dig selv med vores Hollywood waves. Her bliver dit hår vasket og stylet med store, bløde krøller, der giver et glamourøst og elegant udtryk.

Langhårsopsætning

Vores langhårsopsætning er ideel til både hverdagsbrug og specielle lejligheder. Uanset om hvad du ønsker skaber vores frisører smukke og holdbare opsætninger, der passer til din personlige stil.

Brudeopsætning

Dit bryllup er en af de mest mindeværdige dage i dit liv. Hos Frisør Sødal arbejder vi tæt sammen med dig for at skabe den drømmefrisure, der fuldender dit bryllupslook. Uanset om du drømmer om er vi her for at gøre din vision til virkelighed. Lad os skabe en håropsætning, der passer perfekt til dig på din store dag.

Konfirmationsopsætning

Konfirmationen er en betydningsfuld begivenhed, og hos Frisør Sødal forstår vi, hvor vigtigt det er med den perfekte håropsætning til denne særlige dag. Uanset om dit hår er langt eller kort, skaber vi en smuk og passende frisure. Vi samarbejder tæt med hver konfirmand for at sikre, at deres hår ser fantastisk ud, føles behageligt, og holder hele dagen igennem.

Book en tid til styling og håropsætning hos os

Så book en tid til styling og håropsætning hos os i dag! Kontakt meget gerne salonen for at drøfte dine ønsker, så vi kan skræddersy din behandling og give dig information om priser og varighed. Vores salon er åben efter aftale på lørdage og søndage til særlige lejligheder som bryllupper, konfirmationer og fester.

Det siger vores kunder om os

Jeg kunne ikke få tid hos min vanlige frisør, så bookede tid hos Malia. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. Jeg er fuldt tilfreds med mit hår (og jeg erikke så nem at stille tilfreds på det punkt).

Line

Jeg kan varmt anbefale Frisør Sødal. Malia er super professionel, og jeg er altid meget tilfreds med hendes klipninger. I dag blev jeg klippet af hendes elev, Mathilde. Det var en rigtig god oplevelse, og klipningen blev lige, som jeg ville have den. I kan roligt lade eleven klipper Jer. Malia er lige ved hånden, hvis hun har spørgsmål.

Anne

Super dygtig og iderig frisør klipper krøllet hår fantastisk. Altid god vejledning og forslag til fornyelse.. Stor anbefaling herfra. 

Louise

Sidder du inde med spørgsmål?

Skriv til Frisør Sødal her

Hos os kan du sende os en mail, så du kan vise os dit hår og sende et billede af det du drømmer om. Vi kalder det en skræddersyet behandling. På denne måde sikrer du dig, at vi har tid til den farveforvandling, du drømmer om.

Kontakt meget gerne salonen omkring dit ønske, så vi kan skræddersy din behandling og oplyse din pris, og den tid behandlingen vil vare.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores behandlinger

Vi udfører alle former for farve- og klippebehandlinger til både herrer, damer og børn.

Se vores priser

Her finder du oversigten over alle vores behandlinger med tilhørende priser.

Book tid online

Du kan booke tider døgnet rundt via min onlinebooking. Vi glæder os til at se dig i salonen!

Kontakt Frisør Sødal

Kontakt meget gerne salonen omkring dit ønske, så vi kan skræddersy din behandling. Vi glæder os til at høre fra dig!